Recept
Jakmile jednou vyzkoušíte tento avokádový dressing, který je perfektní pro jakýkoli druh salátu, zamilujete se do něj napořád! Dresing kombinuje krémovou texturu avokáda s jemnou kyselostí kvalitního jablečného octa a čerstvou citronovou šťávou. Je ideální také jako dip pro zeleninové chipsy či nachos. Long story short, snadný způsob, jak jakékoli jídlo okamžitě oživit zdravým a chutným způsobem.
Porce: 1 mistička (cca 16 - 20 porcí)
Čas na přípravu: 10 minutIngredience
1 zralé avokádo
1 stroužek česneku
2 lžíce Bejblova jablečného octa
1/4 hrníčku řeckého jogurtu nebo majonézy
Šťáva z 1 citronu
Sůl a pepř podle chuti
Voda na ředění (podle potřeby)
Postup
1. V mixéru smíchejte avokádo, česnek, Bejblův jablečný ocet, řecký jogurt nebo majonézu a citronovou šťávu.
2. Mixujte dohladka.
3. Dochutíme solí a pepřem podle chuti.
4. Přidáme vodu pro dosažení požadované konzistence, pokud je třeba.
Hotovo! Podávejte jako dresing na saláty, dip k zelenině nebo omáčku ke grilovanému masu.
Dobrou chuť! 🙂
2. Mixujte dohladka.
3. Dochutíme solí a pepřem podle chuti.
4. Přidáme vodu pro dosažení požadované konzistence, pokud je třeba.
Hotovo! Podávejte jako dresing na saláty, dip k zelenině nebo omáčku ke grilovanému masu.
Dobrou chuť! 🙂